Servicii si reparatii auto complete intr-un singur loc, la Best Engine:

  • atelier auto complet (tinichigerie, mecanica, electromecanica, vopsitorie, rectificari, intretinere)
  • statie ITP – inspectie tehnica periodica – rapid, eficient, la cele mai bune preturi
  • asigurari auto – parteneriate cu cele mai ofertante societati de asigurari (cele mai ieftine asigurari RCA si CASCO)
  • masina de schimb – “cand a ta te lasa, noi ti-o dam pe a noastra” – daca ti s-a defectat masina, vii la noi si pana cand a ta ramane in service, noi iti dam o masina cu care sa circuli
  • service mobil – deplasari in teren pentru orice situatie de urgenta (copil blocat in masina, imposibilitate de deplasare, accident sau avarii etc – Best Engine vine oriunde si iti repara masina)
  • reparatii in rate – sistem implementat de plata in rate a lucrarilor – foarte apreciat si functional
  • tractari auto – ai ramas cu masina in pana si nu mai poti pleca, suna la Best Engine si venim cu platforma dupa ea
  • transport auto – asiguram servicii de transport persoane si marfa, indiferent de destinatie

Best Engine este specializata in intretinerea si repararea autoturismelor si autoutilitarelor, fiind abilitata de Registrul Auto Roman pentru o gama larga de marci printre care amintim: Alfa Romeo, Audi, Bmw, Chevrolet, Citroen, Daewoo, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Rover, Kia, Lancia, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Skoda, Suzuki, Seat, Toyota, Volvo, Volkswagen.

Cu un personal de inalta calificare dar si cu o bogata experienta in domeniu, Best Engine executa o gama larga de servicii necesare intretinerii si reparatiei autovehiculelor – lucrari de tinichigerie inclusiv ale structurii de rezistenta, servicii de mecanica, electrica, electronica si soft, vopsitorie, constatari, inspectie tehnica periodica, revizii, polish, diagnoza, geometrie roti, tractari, remorcari si service mobil – sunt serviciile complete pentru care puteti apela cu incredere la noi.

Pentru toate acestea dispunem de cele mai performante scule, instalatii de lucru, aparatura si echipamente conexe.

Derulam contracte cu majoritatea societatilor de asigurari precum si cu un numar semnificativ de societati ce dispun de un parc auto considerabil.

Servicii prompte de Service Mobil – atunci cand nu te poti deplasa, masina a ramas in pana sau a intervenit o situatie de urgenta.

Daca nu poti misca masina din loc, nu te impacienta, venim cu platforma si o transportam la service iar daca nu ai toti banii sa achiti contravaloarea serviciilor, iti oferim un sistem de plata in rate avantajos.

Oferim prioritate clientilor importanti din punct de vedere al parcului auto si al volumului de lucrari executate.

Piesele achizitionate la noi au un raport calitate-pret optim iar finalizarea lucrarilor se desfasoara pe baza de grafic.

In general tarifele percepute de noi se situeaza sub media tarifelor practicate de reprezentantele auto, clientul fiind protejat din punct de vedere al costurilor de reparatie.